Family tree Morales Abeln

Foto van Vincent
De publicatie Family tree Morales Abeln is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 49.827 personen. Vanwege privacy zijn 4.464 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 3 augustus 2022.


My mother's line reachs back almost entirely through Germany and Netherlands, principal surname Abeln. My father's line runs throu all of Mexican history, including New Mexico with distant ties to many royal familes in Spain and Portugal. The pricipal name is Morales.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!