Family tree Lodewijks

Foto van Hendrika Johanna Maria de Hooge
De publicatie Family tree Lodewijks is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 82 personen. Vanwege privacy zijn 13 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 27 januari 2015.


Mijn naam is Hendrika Johanna Maria de Hooge. Ik ben begonnen met het maken van mijn stamboom van de Lodewijks en ook Thiele fam. De onderstaande namen komen voor in mijn stamboom. De Hooge (door Adoptie) Lodewijks - Schipper Thielle - de Hooge Buitenhuis. Alle hulp, hoe klein of groot is welkom. Vooral over de naam Thielle. Mijn vader was geadopteerd door Pieter de Hooge. Dus wil meer weten van Henriette Thiele's kant, mijn oma.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!