Family tree Berthelsen - Verdickt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 178:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonella Everdina Poos (overleden in 1850), een kind van Martinus Poos en Alberta van Ham, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Gijsbertus de Lange (geboren in 1851), een kind van Willem de Lange en Maria Catharina Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Willemse (overleden in 1851), een kind van Peter Willemse en Huberta Agnes Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Cornelia Verdickt (geboren in 1851), een kind van Joseph Francois Guillaume Verdickt en Hendrina Theodora Elisabetha Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Frederik Paijens (geboren in 1852), een kind van Johannes Paijens en Maria van Hout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Martinus Paijens (geboren in 1854), een kind van Johannes Paijens en Maria van Hout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonij van Eijsden (overleden in 1855), een kind van Leendert van Eijsden en Elizabeth de Zwart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria de Lange (geboren in 1856), een kind van Willem de Lange en Maria Catharina Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Gijsbertus de Lange (overleden in 1856), een kind van Willem de Lange en Maria Catharina Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elisabeth Paijens (geboren in 1856), een kind van Johannes Paijens en Maria van Hout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.