Family tree Berthelsen - Verdickt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 178:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Linders (geboren in 1836), een kind van Theodorus Antonius Linders en hendrina Hubers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Philippo (geboren in 1836), een kind van Abraham Philippo en Suzanna van Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Linders (geboren in 1838), een kind van Theodorus Antonius Linders en hendrina Hubers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Aloijsius Gerardus Boelen (overleden in 1838), een kind van Simon Christiaan Joseph Boelen en Joanna Maria van Kleef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Margreta Koning (overleden in 1838), een kind van Cornelis Koning en Hendrina Keeter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Doodgeboren kind Boelen (overleden in 1839), een kind van Simon Christiaan Joseph Boelen en Joanna Maria van Kleef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Linders (geboren in 1840), een kind van Theodorus Antonius Linders en hendrina Hubers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Peters (overleden in 1840), een kind van Hermanus Peters en Theodora Mante, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Peters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries van der Bron (overleden in 1841), een kind van Hendrik van der Bron en Cornelia Snijders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Oudwater (overleden in 1841), een kind van Willem Oudwater en Pietertje Borstlap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.