Familie Ven-Kansen

Foto van Gerard Ven
De publicatie Familie Ven-Kansen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.379 personen. Vanwege privacy zijn 449 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 9 maart 2018.


In dit overzicht vindt u voornamelijk gegevens over de families Ven en Kansen afkomstig uit Westfriesland en over de familie Bennema afkomstig uit de omgeving Ferwerderadeel Friesland.

Bij het opstellen ervan is gebruik gemaakt van eigen onderzoek, gegevens uit diverse archieven en andere genealogische publicaties. Voor de familie Jonker heb ik enkele gegevens overgenomen van de website "Eenigenburg op de korrel". Met name is dankbaar gebruik gemaakt van de publicatie "Overzicht van het geslacht Ven uit Oosterblokker" opgesteld door de heer A. Putter n.a.v. de 80e verjaardag van Dirk Ven op 22 april 2001.

Reacties op de inhoud van de gepubliceerde gegevens zijn van harte welkom bij de auteur.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!