Familie Spinder » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 50:

Ronus Pander en Ynskje Kooistra zijn getrouwd op 7 november 1931 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Louwe Oosterhof en Grietje (Kieke) Nicolai zijn getrouwd op 2 juli 1932 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hielkje Dam is overleden op 1 augustus 1934 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Harmke Siemens Spinder is overleden op 2 juli 1938 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Marten Siemens Spinder is overleden op 14 februari 1942 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Ietje Spinder is overleden op 18 augustus 1944 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Teake Spinder is overleden op 11 mei 1946 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sietze Alma is overleden op 4 november 1952 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Klazes Kootstra is overleden op 12 maart 1955 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gerben Reiding is overleden op 2 september 1961 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.