Stamboom Smit

Foto van Michel Smit
De publicatie Stamboom Smit is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.803 personen. Vanwege privacy zijn 475 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 12 mei 2013.


Deze stamboom is tot stand gekomen met behulp van diverse landelijke archieven en de bestanden op genealogie online.
Gebruikers die hun bestanden ter beschikking hebben gesteld wordt speciale dank toebedeeld.

Speciale dank gaat uit naar de fam Hutchison die mij op het goede spoor heeft gezet en ervoor heeft gezorgd dat de stamboom nog verder is uitgebreid. Dank aan Ans Pruis, Ove Kronborg, Baukje van Aalst- van der Veen, Ernst Jan Holzmann en vrijwilligers die mijn oproepjes hebben beantwoord op stamboom forum
Ook speciale dank aan het grafstenen project van GRAFTOMBE.NL en het noorhollands grafstenenproject, waar veel informatie is gewonnen.

De informatie is voor het overgrote deel geverifieerd en direkt herleidbaar naar div personen in de stamboom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!