Familie de la Fresnaye, Mace, Giffard, Taleyran

Foto van Gweltaz Mazhevig
De publicatie Familie de la Fresnaye, Mace, Giffard, Taleyran is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.740 personen. Vanwege privacy zijn 140 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 4 april 2020.


Mes ancetres sont issus de plusieurs pays d'Europe, principalement de Bretagne, mais aussi de Gascogne, de Francie, des Pays-Bas... Je serais heureux de decouvrir des cousins de ces differents pays, issus particulierement de mes branches Mace (de la Fresnaye, des Vallons, de la Rabinais...) et Giffard.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!