De temperatuur op 13 november 1941 lag tussen 2,5 °C en 8,0 °C en was gemiddeld 5,6 °C. Er was 0,2 mm neerslag gedurende 0,3 uur. Er was 0,3 uur zonneschijn (3%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
13 maart » Vijftien leden van het Geuzenverzet en drie communistische Februaristakers worden op de Waalsdorpervlakte door de nazi's geëxecuteerd.
14 maart » Peet Petersen, Nederlands voetballer († 1980)
6 mei » Vjatsjeslav Molotov wordt als voorzitter van de Raad van Volkscommissarissen (premier) van de Sovjet-Unie vervangen door Jozef Stalin.
1 augustus » Hillegersberg, Overschie en Schiebroek worden bij de gemeente Rotterdam gevoegd.
10 augustus » Opening van het Štadión pod Dubňom, een voetbalstadion in Žilina en de thuishaven van de Slowaakse voetbalclub MŠK Žilina.
25 november » De U-boot U 331 vernietigt het Britse slagschip HMS Barham met drie torpedo's in de Middellandse Zee.
Dag van overlijden 29 oktober 2005
De temperatuur op 29 oktober 2005 lag tussen 13,5 °C en 19,7 °C en was gemiddeld 16,5 °C. Er was -0,1 mm neerslag. Er was 3,5 uur zonneschijn (36%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Hendrik Dreyer, "Dreyer-boom", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dreyer-tree/I16082.php : benaderd 3 mei 2025), "Marthinus Johannes Dreyer (1941-2005)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.