Dorstse Bevolking

Foto van Leander Schoormans
De publicatie Dorstse Bevolking is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 664 personen. Vanwege privacy zijn 179 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 29 november 2013.


Deze publicatie is een transcriptie en een familiesamenstelling van de bevolking in Dorst (Noord-Brabant) bij Oosterhout.In bewerking is deze samenstelling want de transcriptie is nog niet af.Tot en met 1750 wordt tot deze komende maanden aan gewerkt.Waarschijnlijk zal de publicatie tot 1810 volgend jaar af zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!