genealogieonline

Stamboom Kerkhoven - Graauwmans

Bild von Jos Kerkhoven

Die Veröffentlichung Stamboom Kerkhoven - Graauwmans wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 5.056 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 465 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik.


Ik ben met deze Stamboom begonnen, nadat ik van een nicht een aantal gegevens gekregen had. Zij was al een tijdje bezig vooral met de stamboom van haar vaders kant. Haar moeder is een zus van mijn vader.

Vanaf dat moment heb ik steeds via internet de gegevens verzameld, die ik nu in deze stamboom publiceer. De meeste gegevens zijn afkomstig van officiële archief websites, zoals Genlias, BHIC, ISIS Breda, Stadsarchief Breda enz.
Verder heb ik informatie gekregen uit de stamboom van de familie Kuijten, van een zwager van me, en van de familie van Zomeren, ook van een zwager van mij.
Een aantal gegevens heb ik kunnen achterhalen uit de publicaties van Dirk Binon, die van de regio waar mijn voorouders vandaan komen, gezinsreconstructies heeft gemaakt.

Mijn dank aan Gerard Riemslag, die een deel van de Riemslag gegevens heeft aangeleverd.
En dank aan Bert en Mieke Bindels - van Dijk, die weer een impuls hebben gegeven tot verder spitwerk.

Verder vindt ik wel eens informatie via Geneanet of via Genealogie Online, dat vermeld ik dan meestal wel in mijn informatie, totdat ik de "echte" informatie heb kunnen vinden.


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der VergangenheitTesten Sie diesen Service unverbindlich

über 7000 Genealogen
sind bereits dabei!