genealogieonline

Stamboom Kerkhoven - Graauwmans

Foto van Jos Kerkhoven

De publicatie Stamboom Kerkhoven - Graauwmans is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.308 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 459 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Ik ben met deze Stamboom begonnen, nadat ik van een nicht een aantal gegevens gekregen had. Zij was al een tijdje bezig vooral met de stamboom van haar vaders kant. Haar moeder is een zus van mijn vader.

Vanaf dat moment heb ik steeds via internet de gegevens verzameld, die ik nu in deze stamboom publiceer. De meeste gegevens zijn afkomstig van officiële archief websites, zoals Genlias, BHIC, ISIS Breda, Stadsarchief Breda enz.
Verder heb ik informatie gekregen uit de stamboom van de familie Kuijten, van een zwager van me, en van de familie van Zomeren, ook van een zwager van mij.
Een aantal gegevens heb ik kunnen achterhalen uit de publicaties van Dirk Binon, die van de regio waar mijn voorouders vandaan komen, gezinsreconstructies heeft gemaakt.

Mijn dank aan Gerard Riemslag, die een deel van de Riemslag gegevens heeft aangeleverd.
En dank aan Bert en Mieke Bindels - van Dijk, die weer een impuls hebben gegeven tot verder spitwerk.

Verder vindt ik wel eens informatie via Geneanet of via Genealogie Online, dat vermeld ik dan meestal wel in mijn informatie, totdat ik de "echte" informatie heb kunnen vinden.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!