Stamboom De Roos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 35:

Huibrecht Dirksz Huibregt van Opstal is overleden op 27 augustus 1859 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jaapje Pietersdr Molenaar is overleden op 16 december 1860 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Arend Pietersz Arent Molenaar is overleden op 10 november 1871 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Rookje Pietersdr Molenaar is overleden op 9 februari 1879 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Pieter van Opstal is overleden op 4 februari 1883 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Adrianus Braber en Maatje van den Ouden zijn getrouwd op 13 april 1883 in Kralingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Kralingen » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Samuël van Opstal is geboren op 17 juni 1890 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Annetje van Opstal is overleden op 11 april 1893 te Poortugaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Poortugaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Pieterje van Opstal is overleden op 30 januari 1898 te Pernis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Pernis » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Dirkje van Opstal is overleden op 28 februari 1900 te Pernis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Pernis » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.