Stamboom De Roos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 35:

Neeltje Rokusdr Molenaar is overleden op 15 december 1835 te Pernis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Pernis » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Neeltje van Opstal is overleden op 13 februari 1836 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Arend van Opstal is overleden op 9 januari 1838 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Abraham Arijsz Leenheer is overleden op 4 mei 1841 te Charlois. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Charlois » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Bastiaan Arendsz Den Ouden is overleden op 11 april 1842 te Hoogvliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hoogvliet » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jaapje Arendsdr Den Ouden is overleden op 13 maart 1843 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Adriana Arijsdr Leenheer is overleden op 16 augustus 1846 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Elizabeth Pietersdr Molenaar is overleden op 9 februari 1847 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Pietertje Pietersdr Molenaar is overleden op 28 februari 1858 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Neeltje Pietersdr Molenaar is overleden op 20 augustus 1859 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.