genealogieonline

De Joden van Friesland

Foto van Leo Simoskie

De publicatie De Joden van Friesland is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 10.716 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 162 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Na het uitzoeken van mijn Joodse voorouders kwam ik uit in Leeuwarden, daarna begon voor mij de uitdaging om alle Joden die geleefd hebben in Frieslanduit te gaan zoeken, zodat ik andere mensen die ook op zoek zijn naar hun Joodse voorouders te helpen met hun stamboom.Regelmatig word deze site aangevuld met nieuwe gegevens,dus hou deze site in de gaten.Mocht u aanvullende informatie hebben die nog niet hier vermeld staan, dan houd ik me graag aanbevolen om die informatie erbij te zetten.U kunt dan een mailtje zenden naar leosimoskie@hotmail.com.Ik hoop dat u hier de informatie vind die u zoekt


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!