De Joden van Friesland

Foto van Leo Simoskie
De publicatie De Joden van Friesland is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.711 personen. Vanwege privacy zijn 167 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 6 maart 2020.


Na het uitzoeken van mijn Joodse voorouders kwam ik uit in Leeuwarden, daarna begon voor mij de uitdaging om alle Joden die geleefd hebben in Frieslanduit te gaan zoeken, zodat ik andere mensen die ook op zoek zijn naar hun Joodse voorouders te helpen met hun stamboom.Regelmatig word deze site aangevuld met nieuwe gegevens,dus hou deze site in de gaten.Mocht u aanvullende informatie hebben die nog niet hier vermeld staan, dan houd ik me graag aanbevolen om die informatie erbij te zetten.U kunt dan een mailtje zenden naar leosimoskie@hotmail.com.Ik hoop dat u hier de informatie vind die u zoekt

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!