De geslachten Van den Born » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 123:

Martina Maria Dreef is geboren op 12 juni 1880 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lena (Lina) Thiel is geboren op 20 juli 1880 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendricus Bernardus van der Born is geboren op 4 januari 1881 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lambertus Wilhelmus van der Born is geboren op 29 juli 1883 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Johannes Macco (Makko) en Maria Josepha van den Born (Juels) zijn getrouwd op 2 juni 1886 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Petronella Johanna Maria van der Weijden (Pielanen) is geboren op 17 januari 1887 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk van der Born is geboren op 27 mei 1888 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Reinier Lodewijk Kallenberg is geboren op 23 augustus 1890 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Jacobus de Haas is geboren op 21 oktober 1892 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Martinus Antonius van der Born en Jansje Neuteboom zijn getrouwd op 16 november 1892 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.