Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 16 maart 2017.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 14 juli 1935 lag tussen 15,2 °C en 28,9 °C en was gemiddeld 22,1 °C. Er was 12,9 uur zonneschijn (79%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
5 januari » De Nederlandse ijshockeyploeg speelt in Amsterdam zijn allereerste interland uit de geschiedenis. Tegenstander is België, dat met 0-4 wint.
28 januari » IJsland is het eerste land waar abortus gelegaliseerd wordt.
26 april » Het Nationaal Park De Hoge Veluwe wordt gesticht.
23 juli » Aan de Kreekweg in Rotterdam-Zuid wordt de eerste paal geslagen voor een nieuw voetbalstadion. Door de zachte winter kan Stadion Feijenoord al een jaar later in gebruik worden genomen, met de wedstrijd Feyenoord-Beerschot (5-2).
11 november » António Egas Moniz voert de allereerste lobotomie uit.
12 november » De eerste lobotomie wordt uitgevoerd, in Lissabon.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Leen Schaap, "Database Schaap", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/database-schaap/I6166.php : benaderd 3 mei 2025), "Gijsje van den Brom (1922-1935)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.