De temperatuur op 29 maart 1917 lag tussen 0.6 °C en 7,9 °C en was gemiddeld 3,9 °C. Er was 3,0 mm neerslag. Er was 0.2 uur zonneschijn (2%). De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
28 januari » Het Amerikaanse leger staakt de zoektocht naar Pancho Villa.
1 februari » Het Duitse Keizerrijk verklaart de onbelemmerde duikbootoorlog.
8 maart » De VS grijpen in op Cuba als steun aan president Mario Garcia Menocal tegen opstandelingen van de liberale partij
8 maart » De februarirevolutie begint in Petrograd (Sint-Petersburg), Rusland (23 februari op de juliaanse kalender).
15 april » Eerste uitgave van het tijdschrift Forbes ligt in de kiosk.
9 juli » De Zweed John Zander verbetert in Stockholm het wereldrecord op de 2000 meter hardlopen. Zijn tijd is 5'31,0".
Trouwdag 7 november 1935
De temperatuur op 7 november 1935 lag tussen 3,2 °C en 10,4 °C en was gemiddeld 7,2 °C. Er was 2,4 mm neerslag gedurende 1,5 uur. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
5 januari » De Nederlandse ijshockeyploeg speelt in Amsterdam zijn allereerste interland uit de geschiedenis. Tegenstander is België, dat met 0-4 wint.
20 februari » De Noorse onderzoekster Caroline Mikkelsen betreedt als eerste vrouw het zuidpoolgebied.
2 maart » Koning Rama VII van Thailand treedt af ten gunste van zijn neef Rama VIII.
21 maart » Perzië wordt hernoemd tot Iran.
19 mei » Heiligverklaring van de Engelse martelaren John Fisher en Thomas More in Rome.
12 augustus » Benoeming van de Italiaan Paolo Giobbe tot internuntius in Nederland.
Dag van overlijden 11 februari 1994
De temperatuur op 11 februari 1994 lag tussen -0.4 °C en 4,3 °C en was gemiddeld 2,4 °C. Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
26 april » Op de Japanse luchthaven Nagoya verongelukt een Taiwanese Airbus, 259 mensen komen om.
23 mei » Verkiezing van Roman Herzog tot zevende bondspresident van Duitsland.
25 juli » Koning Hoessein van Jordanië en premier Yitzchak Rabin van Israël ondertekenen in Washington DC een verklaring, die een einde maakt aan de vijandelijkheden tussen beide landen.
21 augustus » In Algerije begint een dialoog tussen de regering van president Liamine Zéroual en vijf oppositiegroepen die in variërende mate positief staan tegenover het verboden fundamentalistische Front van Islamitische Redding (FIS).
3 december » De Georgische oppositieleider Giorgi Tsjantoeria (35) komt bij een aanslag om het leven als onbekenden in het centrum van de hoofdstad Tbilisi het vuur openen op de auto waarin hij zit.
31 december » Bij een brand in het Antwerpse Switel-hotel komen 15 personen om het leven. Er vallen 164 gewonden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Hans Lington, "Database Langton / Lengton / Lington - Heil - Rahder", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/database-langton/I1792.php : benaderd 30 april 2025), "Anthonia Jacomina van Vossen (1917-1994)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.