genealogieonline

Database Langton / Lengton / Lington - Heil - Rahder

Foto van Hans Lington

De publicatie Database Langton / Lengton / Lington - Heil - Rahder is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.537 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 413 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Afstammelingen van Thomas Langton, deken van de Engelse Kerk in 's-Gravenhage in 1627. In Nederland geschreven als Lengton. In Utrecht rond 1750 geschreven als Lington (dit zijn echter geen rechtstreekse afstammelingen meer vanwege enkele 'scheve schaatsen' van Gerarda Lengton-Van Wolderen).

De basis voor dit bestand is gelegd door Arie Leendert Lengton (*1916, Rotterdam - †2015, Epe). Welkome bijdragen zijn geleverd door Margreet Lemmens te Utrecht.

De familie Heil is afkomstig uit Schlitz in Hessen, Duitsland. Ze zijn rond 1810 aangekomen in Amsterdam en hebben zich in 1819 gevestigd in Beverwijk.

Gerelateerd aan de familie Heil zijn er ook gegevens van de familie Rahder. Deze zijn in 1760 vanuit Mülheim am Rhein naar Amsterdam gekomen.

Voor de lijn Van der Sijde is dankbaar gebruik gemaakt van gegevens van Leen Verseyden.

De lijn Van Voorthuijsen is grotendeels afkomstig uit de Stamboom Veenendaal 'een molenaarsfamilie'.
Evenals de lijn De Villeneuve.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!