Database Langton / Lengton / Lington - Heil - Rahder

Foto van Hans Lington
De publicatie Database Langton / Lengton / Lington - Heil - Rahder is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.770 personen. Vanwege privacy zijn 426 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 19 augustus 2023.


Afstammelingen van Thomas Langton, deken van de Engelse Kerk in 's-Gravenhage in 1627. In Nederland geschreven als Lengton. In Utrecht rond 1750 geschreven als Lington (dit zijn echter geen rechtstreekse afstammelingen meer vanwege enkele 'scheve schaatsen' van Gerarda Lengton-Van Wolderen).

De basis voor dit bestand is gelegd door Arie Leendert Lengton (*1916, Rotterdam - †2015, Epe). Welkome bijdragen zijn geleverd door Margreet Lemmens te Utrecht.

De familie Heil is afkomstig uit Schlitz in Hessen, Duitsland. Ze zijn rond 1810 aangekomen in Amsterdam en hebben zich in 1819 gevestigd in Beverwijk.

Gerelateerd aan de familie Heil zijn er ook gegevens van de familie Rahder. Deze zijn in 1760 vanuit Mülheim am Rhein naar Amsterdam gekomen.

Voor de lijn Van der Sijde is dankbaar gebruik gemaakt van gegevens van Leen Verseyden.

De lijn Van Voorthuijsen is grotendeels afkomstig uit de Stamboom Veenendaal 'een molenaarsfamilie'.
Evenals de lijn De Villeneuve.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.


Logo Genealogie Online collectie GensDataPro gebruikersGensDataPro gebruikers

Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma GensDataPro.


Logo Genealogie Online collectie Nederlandse VOC en WICNederlandse VOC en WIC
Stambomen met personen die een rol hebben gehad bij de Nederlandse Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC) en West-Indische Compagnie (WIC).

Logo Genealogie Online collectie Prominente familiesProminente families

Invloedrijke Nederlandse families uit de 17e, 18e en 19e eeuw en hun betekenis voor de ontwikkeling van handel, industrie en kunsten.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!