Database Hontenisse

Foto van Govegus

De publicatie Database Hontenisse is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.595 personen. Vanwege privacy zijn 263 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom!

Deze publicatie betreft een verzameling van alle personen uit:

Net als bij de zusterpublicatie DTB Axel Hoek Terneuzen Zaamslag is dit geen stamboom maar een grote verzameling gedeeltelijke stambomen. Met de zoekfunctie van GenealogieOnline kunt u snel kijken of er iemand van uw gading in de vorenvermelde bronnen voorkomt.

Anders dan bij de zusterpublicatie DTB Axel Hoek Terneuzen Zaamslag zijn hier (waar beschikbaar) ook per inschrijving links naar scans op FamilySearch [gratis registratie] opgenomen - ter controle en voor wat betreft de trouwboeken voor meer informatie (in het bijzonder getuigen).

Ik hoop dat u baat heeft bij deze publicatie.

John Goossen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Govegus
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!