De temperatuur op 6 januari 1937 lag tussen 3,1 °C en 10,3 °C en was gemiddeld 6,9 °C. Er was 15,8 mm neerslag gedurende 7,8 uur. De gemiddelde windsnelheid was 6 Bft (krachtige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
18 maart » Een ontploffing in een schoolgebouw in New London veroorzaakt een instorting en meer dan 450 doden.
26 maart » De Amerikaanse raketontwikkelaar Robert Goddard schiet een raket tot een hoogte van 2750 meter, de grootste hoogte die hij met een raket heeft bereikt.
17 mei » In Solna wordt het Råsunda Stadion geopend.
23 mei » In Guadalajara, Mexico, wordt de Nationaal Synarchistische Unie (UNS) opgericht.
8 juni » Wereldpremière van de Carmina Burana van Carl Orff in de Alte Oper in Frankfurt am Main.
11 juli » De Nederlander J.K. Hoekstra vestigt het huidige Nederlandse record zweefvliegen (duurvlucht) door 24 uur en 3 minuten in de lucht te blijven.
Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Robillard.
Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Robillard (onder)zoekt.
De publicatie Conk/Robillard Family Tree is opgesteld door Martin L. Robillard (contact is niet mogelijk).
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Martin L. Robillard, "Conk/Robillard Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/conk-robillard-family-tree/P9792.php : benaderd 4 mei 2025), "Jeremiah Robillard (1866-1937)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.