De temperatuur op 5 augustus 1947 lag tussen 15,2 °C en 21,1 °C en was gemiddeld 18,4 °C. Er was 37,4 mm neerslag gedurende 3,3 uur. Er was 2,7 uur zonneschijn (18%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
15 april » Oprichting van de Radio Nederland Wereldomroep.
5 juni » Amerikaans minister van buitenlandse zaken George Marshall lanceert een plan voor massale economische steun voor het ontredderde Europa, het zogenaamde Marshallplan.
27 juni » In Ukkel wordt met 38,8°C de hoogste temperatuur gemeten die ooit in België is vastgesteld. In Maastricht wordt het op die dag 38,4°C, de op een na hoogste temperatuur in Nederland ooit gemeten.
20 oktober » De Commissie voor on-Amerikaanse activiteiten (House Committee on Un-American Activities) begint met haar activiteiten.
20 november » Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk treedt in het huwelijk met Philip Mountbatten.
28 december » Het Argentijns voetbalelftal wint voor de negende keer de Copa América door twee speelronden voor het einde met 3-1 te winnen van Uruguay.
Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Lattanzio.
Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Lattanzio (onder)zoekt.
De publicatie Conk/Robillard Family Tree is opgesteld door Martin L. Robillard (contact is niet mogelijk).
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Martin L. Robillard, "Conk/Robillard Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/conk-robillard-family-tree/P57266.php : benaderd 5 mei 2025), "Angelina Lattanzio (± 1881-1947)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.