De temperatuur op 15 februari 1905 lag tussen 2,8 °C en 8,0 °C en was gemiddeld 5,0 °C. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
11 februari » Oprichting van de Apostolische Prefectuur Nederlands-Borneo in Nederlands-Indië.
24 februari » In Zwitserland wordt de Simplontunnel voltooid.
27 juni » Er breekt muiterij uit op het Russische oorlogsschip Potemkin.
24 augustus » Wielrenner Lucien Petit-Breton scherpt het zeven jaar oude werelduurrecord aan tot 41 kilometer en 110 meter.
26 september » De speciale relativiteitstheorie van Albert Einstein wordt gepubliceerd in het tijdschrift Annalen der Physik.
3 december » Zoltán Halmay vestigt het allereerste officiële wereldrecord op de 100 meter vrije slag. In Wenen tikt de Hongaarse zwemmer aan in 1.05,8.
Dag van overlijden 23 november 1919
De temperatuur op 23 november 1919 lag tussen 6,5 °C en 10,8 °C en was gemiddeld 9,2 °C. Er was 0,4 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Kerrigan.
Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Kerrigan (onder)zoekt.
De publicatie Conk/Robillard Family Tree is opgesteld door Martin L. Robillard (contact is niet mogelijk).
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Martin L. Robillard, "Conk/Robillard Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/conk-robillard-family-tree/P44627.php : benaderd 4 mei 2025), "Norah Kerrigan (1905-1919)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.