De temperatuur op 17 februari 1884 lag rond de -2.1 °C. De winddruk was 2 kgf/m2 en kwam overheersend uit het oosten. De luchtdruk bedroeg 77 cm kwik. De relatieve luchtvochtigheid was 88%. Bron: KNMI
14 maart » Albert van Giffen, Nederlands archeoloog († 1973)
14 maart » Harald Hansen, Deens voetballer († 1927)
1 mei » Er breekt in de Verenigde Staten een staking uit die uiteindelijk het instellen van een acht-urige werkdag zal betekenen. Deze dag zal de geschiedenis ingaan als de Dag van de Arbeid en is in vele landen een erkende feestdag. Uitzonderingen zijn Canada, Nederland, en ironisch genoeg ook de Verenigde Staten.
13 mei » De American Institute of Electrical Engineers (AIEE), voorloper van de IEEE wordt opgericht.
16 juni » Jules Malou wordt premier van België.
Dag van overlijden 8 juni 1900
De temperatuur op 8 juni 1900 lag rond de 13,4 °C. De luchtdruk bedroeg 76 cm kwik. De relatieve luchtvochtigheid was 83%. Bron: KNMI
Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Goyette.
Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Goyette (onder)zoekt.
De publicatie Conk/Robillard Family Tree is opgesteld door Martin L. Robillard (contact is niet mogelijk).
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Martin L. Robillard, "Conk/Robillard Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/conk-robillard-family-tree/P11193.php : benaderd 3 mei 2025), "Anne Goyette (1884-1900)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.