Brouwer Genealogie

Foto van Pieter Brouwer
De publicatie Brouwer Genealogie is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 237 personen. Vanwege privacy zijn 8 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 23 januari 2013.


Deze stamboom bevat de informatie over de familie Brouwer die zijn oorsprong vindt aan het einde van de zeventiende eeuw met Harmen Diese.Ik wil langs deze weg Jan Terveer hartelijk danken voor al zijn tips, e-mails, ondersteuning en zijn onaflatende speurwerk waardoor deze stamboom geworden is tot wat hij nu is.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!