BROBOL Genealogie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 300:

GRIETJEN OOSTING is geboren op 16 februari 1817 te Vries. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vries » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

DAVID RUMPH is overleden op 9 augustus 1817 te Koekange. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Koekange » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

PIETER BEEKELAAR is geboren op 19 augustus 1817 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

GEERTJE ROELOFS OTTEN is geboren op 23 november 1817 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JAN EVERTS HABING en JANTIEN WARNERS DRENTH zijn getrouwd op 20 april 1818 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

HENDRIK BROUWER en GEESIEN KLAASSENS zijn getrouwd op 19 juni 1818 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

HENDERKIEN (Klaas) DE VRIES is overleden op 25 september 1818 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

PIETER VAN DER VELDE is geboren op 16 januari 1819 te Roden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Roden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

AALTJEN HUISSIES is geboren op 15 mei 1819 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JAN OOSTING is geboren op 29 juli 1819 te Vries. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vries » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.