BROBOL Genealogie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 300:

JOBKIEN SEUBERING is geboren op 30 november 1813 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JAN NIJENHUIS BOERWINKEL is geboren op 5 december 1813 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JOCHUM DE VRIES en HENDRIKJE BOERWINKEL zijn getrouwd op 23 november 1814 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

GERRIT BOERWINKEL en MARIA LANGELAAR zijn getrouwd op 31 december 1814 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JAN KLAASSENS is geboren op 8 maart 1815 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

ALBERT HENDRIKS BAKKER is geboren op 31 mei 1815 te Peize. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Peize » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

DAVID WOLFF is geboren op 4 januari 1816 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

ELIZABETH PALTHE is overleden op 20 februari 1816 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

WILMINA LOK is geboren op 8 april 1816 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

ABRAHAM ROELINK is overleden op 30 november 1816 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.