Stamboom Bosch » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 149:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna de Wilde (1870-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna de Wilde.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus Stegeman (1872-1958) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus Stegeman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Willem Buursink (1872-1967) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Willem Buursink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Auktje Kremer (1872-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Auktje Kremer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Louwe Knoop (1873-1909) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Louwe Knoop.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jantje Kuiper (1873-1942) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jantje Kuiper.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertje Fien (1873-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertje Fien.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Alberts (1873-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Alberts.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Jan Fien (1873-1958) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Jan Fien.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Bruggen (1873-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Bruggen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.