Stamboom Bosch » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 149:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aafke Rinkema (1847-1936) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aafke Rinkema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aart Fien (1847-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aart Fien.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tiemen Dijkema (1848-1919) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tiemen Dijkema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tiemen Dijkema (1848-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tiemen Dijkema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikje Hofman (1861-1934) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikje Hofman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Willemina Buursink (1865-1952) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Willemina Buursink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antoon Boswinkel (1866-1965) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antoon Boswinkel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frouwina Kuiper (1867-1901) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frouwina Kuiper.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antoinetta Kuiper (1869-1961) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antoinetta Kuiper.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jannes Cruiming (1869-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jannes Cruiming.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.