Stamboom Blom

Foto van Menno Blom
De publicatie Stamboom Blom is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 28.193 personen. Vanwege privacy zijn 4.844 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 6 november 2023.


De familie Blom (Blume, Bloem) is  van oorsprong afkomstig uit het Koninkrijk Pruissen (plaats: Volkmar) en is rond 1800 in de regio Kennemerland: (Heemstede, Bennebroek en Vogelenzang) neergestreken. Daarna grotendeels in de Haarlemmermeer en Haarlem terechtgekomen, maar ook in Frankrijk en Australië zijn de Blommen inmiddels te vinden.

Van de aangetrouwde kant is een deel van de stamboom grotendeels in beeld, dit betreft o.a. de familienamen: Post, Heemskerk, van Esveld, Schols, Veldhuizen, van Neste, Duivens, de Bie, Houkes, Huigen, Staats, van Ophem en Apeldoorn.

Voor informatie, aanvullingen/verbeteringen of vragen kunt u mij via e-mail benaderen.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!