Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 811:

Petronella Henderica van Elmpt is geboren op 1 maart 1819 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Emmericus Frans Braaksma en Trijntje Jacobs de Jong zijn getrouwd op 1 augustus 1819 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Gerrits Knol en Martje Jans Bleeker zijn getrouwd op 28 december 1819 in Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Femmechien Knol is geboren op 8 juli 1820 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje Jans is overleden op 24 oktober 1820 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Braaksma is geboren op 25 november 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berentje (Berendje) Friedriks Holman is geboren op 7 december 1820 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Wegman is geboren op 21 december 1820 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geert Obbes van Dam (Renken) is overleden op 8 maart 1821 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Braaksma is overleden op 27 maart 1821 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.