Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 811:

Luitje Gerrits Huisman en Antje Bruins zijn getrouwd op 3 april 1814 in Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harm Harms Boer en Katrina Geerts de Winter zijn getrouwd op 4 augustus 1814 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Wever is geboren op 21 augustus 1814 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Wever is overleden op 29 augustus 1814 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Heiko Geerts Smid(t) is geboren op 14 mei 1815 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Boer is geboren op 7 juli 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Marchien (Margien) Klaassens (Klasens) Derks is overleden op 27 september 1815 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Roelofs Vos Wieringa is geboren op 5 november 1815 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilmina (Willemina, Wilhelmina) Jans Muntendam is geboren op 23 maart 1816 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Kornelis Hamminga en Enneke Ofkes Keijer (Kaij) zijn getrouwd op 6 juli 1816 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.