Bidprentjesverzameling Corry Schoots » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.791 - 1.800 van 1.802:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Wilhelmina Alida Kroeze (????-1994) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Wilhelmina Alida Kroeze.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hermanus Johannes Voet (????-1995) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hermanus Johannes Voet.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gon Kuipers (????-1998) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gon Kuipers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Deursen (????-1998) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Deursen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Angela van Tiem (????-2000) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Angela van Tiem.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bart Guelen (????-2000) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bart Guelen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lies van Oijen (????-2002) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lies van Oijen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Ton Hol (????-2005) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Ton Hol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joke Hol (????-2006) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joke Hol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob Kremer (????-2009) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob Kremer.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.