Bidprentjes Oeffelt

Foto van Jan van de Mond
De publicatie Bidprentjes Oeffelt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.783 personen. Vanwege privacy zijn 1.620 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 14 april 2019.


De vermelding JWM bij de gegevens van de persoon betekent dat ik in bezit ben van het bidprentje van die persoon. Een  scan hiervan  kan kosteloos opgevraagd worden. De vermelding JWMc wil zeggen dat ik alleen een kopie bezit. Het nummer achter 'code' geeft ook aan dat er een kopie van een bidprentje aanwezig is.

Hebt u bidprentjes met betrekking tot Oeffelt of betrekking hebbend op personen in deze verzameling vermeld, houd ik me aanbevolen ze te ontvangen.

 

 

 

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie BidprentjesBidprentjes

Publicaties die bestaan uit de gegevens en/of afbeeldingen van bidprentjes.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!