Baar - Keech family genealogy » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 251 - 260 van 260:

Hendrik KNOoihuizen is overleden op 17 maart 1939 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hanna Margaretha Smith is overleden op 7 april 1939 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tions Scholtens, is overleden op 29 juli 1942 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Siementje Kooi is overleden op 16 augustus 1942 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tietje (Tretje) Groendijk is overleden op 16 december 1942 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bene Baar is overleden op 13 november 1943 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pauwel Baar is overleden op 5 september 1948 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertje Wigboldij is overleden op 7 januari 1951 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Fenna Baar is overleden op 25 mei 1953 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia BAAR is overleden op 7 november 1960 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.