Baar - Keech family genealogy » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 221 - 230 van 260:

Martha Baar is overleden op 7 oktober 1900 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna E(i)lardus de Ruiter is overleden op 10 februari 1901 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend (Ben) Baar is geboren op 14 juli 1901 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Klazina Scholtens is geboren op 16 januari 1902 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Popke Hommes Wigboldij en Anje Tijmens (Jantje Jans) van der Laan zijn getrouwd op 25 oktober 1902 in Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk Benes BAAR is overleden op 3 november 1902 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Hoogakker is overleden op 6 maart 1903 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pauwel Baar is geboren op 26 april 1903 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bouke Benes Baar is overleden op 6 februari 1904 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Footje Hendriks Baar is overleden op 4 mei 1904 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.