Arbre de Didier Van Lerberghe » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 39:

Arend van UNEN en Jacoba LEHMAN zijn getrouwd op 9 april 1848 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Barta Christina van UNEN is geboren op 21 februari 1849 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jetze Tijs BOER en Grietje Rijnders BUREN zijn getrouwd op 11 mei 1853 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Cornelis SORGEDRAGER en Emke Cornelis Dochter GROENDIJK zijn getrouwd op 30 juni 1853 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Eeke Fokkes YPMA is geboren op 9 juli 1853 te Dantumadiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadiel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Petrus RUTGERS en Maartje MUNNIK zijn getrouwd op 30 april 1861 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Grietje Rijnders BUREN is overleden op 6 augustus 1862 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Reltje STADA is overleden op 28 februari 1864 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Battje Cornelis Dochter BONNE is overleden op 8 maart 1875 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Cornelis SORGEDRAGER en Bartje BOER zijn getrouwd op 2 december 1875 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.