De temperatuur op 11 juli 1919 lag tussen 11,7 °C en 16,3 °C en was gemiddeld 13,8 °C. Er was 3,0 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
11 maart » Het Paraguayaans voetbalelftal speelt de eerste interland uit de geschiedenis en verliest thuis met 5-1 van buurland Argentinië.
12 april » In Engeland wordt de 48-urige werkweek en het minimumloon ingevoerd.
30 mei » Viering van het 300-jarig bestaan van de stad Batavia. Koningin Wilhelmina legt een krans bij het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen in Hoorn
10 september » Oostenrijk en de geallieerden tekenen een verdrag waarin de onafhankelijkheid van Polen, Hongarije, Tsjecho-Slowakije en Joegoslavië wordt erkend.
13 oktober » Tijdens de Convention portant réglementation de la Navigation Aérienne in Parijs wordt vastgelegd dat Nederland de nationaliteitsletter H (van Holland) voor luchtvaartuigradiostations zou gaan voeren.
28 oktober » Drooglegging begint. Het Amerikaans Congress keurt de Volstead Act goed, alhoewel president Woodrow Wilson een veto had uitgesproken.
Trouwdag 17 juli 1949
De temperatuur op 17 juli 1949 lag tussen 12,9 °C en 23,7 °C en was gemiddeld 17,9 °C. Er was 0.9 mm neerslag gedurende 0.5 uur. Er was 4,1 uur zonneschijn (25%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
10 maart » Verheffing van de Apostolische Prefectuur Bandjarmasin in Indonesië tot Apostolisch vicariaat Bandjarmasin.
11 mei » De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties verleent met resolutie 273 het lidmaatschap van de VN aan Israël.
11 mei » Het Braziliaans voetbalelftal wint voor de derde keer de Copa América door in de finale met 7-0 te winnen van Paraguay.
2 juli » Pete Felleman presenteert de eerste hitparade op de Nederlandse radio.
9 oktober » In Belgrado wordt Stadion Partizan officieel geopend.
27 december » Souvereiniteitsoverdracht van Indonesië.
Dag van overlijden 10 maart 2001
De temperatuur op 10 maart 2001 lag tussen 8,7 °C en 11,7 °C en was gemiddeld 9,9 °C. Er was 5,7 mm neerslag gedurende 6,0 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
11 juni » Timothy McVeigh wordt met een injectie geëxecuteerd voor zijn aanslag in 1995 op een overheidsgebouw in Oklahoma City.
16 juni » In Six Flags America wordt de attractie Batwing geopend.
12 augustus » PSV wint opnieuw de strijd om de Johan Cruijff Schaal, ditmaal ten koste van FC Twente (3-2).
1 september » De 1-0 nederlaag van het Nederlands elftal in en tegen Ierland leidt uiteindelijk tot uitschakeling van het WK van 2002. De definitieve uitschakeling is 5 september. Voor het eerst in zestien jaar is Nederland niet van de partij op een eindtoernooi.
13 oktober » Oprichting van de Vlaamse partij N-VA.
1 november » In Burundi treedt een overgangsregering aan onder president Pierre Buyoya, samengesteld uit bijna alle politieke partijen.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Roxanne C Andorfer, "Andorfer Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/andorfer-family-tree/P8131.php : benaderd 3 mei 2025), "Claribel CRAM (1919-2001)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.