All Miltenburg

Foto van Karlijn Miltenburg
De publicatie All Miltenburg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.914 personen. Vanwege privacy zijn 70 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 22 februari 2017.


Mijn doel is om alle Miltenburgen in kaart te brengen en waar mogelijk te linken aan elkaar. Bent of kent u een Miltenburg (of van Miltenburg) ben ik zeer geïnteresseerd in uw verleden. My goal is to chart every Miltenburg and where possible link to each other. Are you or do you know any Miltenburg (van Miltenburg, Mildeberg etc) please share your ancestors with me.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!