genealogieonline

Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 81 - 85 van 87

Ik ben zeer content met deze site! Ik heb ook velen namen hierin terug kunnen vinden en tevens hebben andere personen - die ook deze site gebruiken - mij adviezen gegeven hoe en waar ik verder kan zoeken om meer gegevens te kunnen vinden.

Foto van de auteur  Kees Joosse is auteur van Stamboom JoosseGraag wil ik hierbij Genealogie Online aanbevelen. Genelogie Online was de eerste genealogie site waarop ik al mijn gegevens heb geplaatst. Gemakkelijk doordat de mogelijkheid wordt geboden via een GEDCOM bestand je hele bestand in één keer over te zetten. De mogelijkheid om informatie te vragen via het Stamboom Forum is zeer bruikbaar en is door mij al enige keren geraadpleegd. De link naar Wikipedia is een aardige bijkomstigheid.Aanbeveling? Zeer zeker! Wat een top site!

Foto van de auteur  Ben van Os is auteur van onder andere Genealogie Van OsSinds enige jaren is onze stamboom J. Wensink gepubliceerd bij Genealogie Online; een website die uitstekend is ontwikkeld en een actief, efficiënt "cross reference" systeem heeft. Genealogie Online is gebruiksvriendelijk en, voor diegenen die nog zoeken naar een aangename publicatie, kan ik de site met vertrouwen aanbevelen.

Foto van de auteur  Jaap Wensink is auteur van onder andere Stamboom WensinkHierbij kan ik Genealogie Inline van harte aanbevelen voor diegenen die beginner of gevorderde zijn op het gebied van genealogisch onderzoek. Zelf was ik al jarenlang bezig met familie onderzoek en bracht veel tijd door in archieven in heel Nederland, omdat een groot deel uit Groningen komt moest ik ook vaak reizen naar deze locaties. Door Genealogie Online heb ik veel meer tijd kunnen besteden door het raadplegen van gegevens van anderen en deze te vergelijken met mijn eigen bestanden, iets wat Genealogie Online u zelf ook automatisch biedt, zodra u een bestand hebt gestuurd naar Genealogie Online. Genealogie is al een lange tijd een hobby en het geeft veel plezier te zoeken naar familie relaties en kennis te nemen van de historie, in mijn geval ben ik tot 1560 gekomen. Het systeem Genealogie Online is prettig in gebruik, zeker als je het vaak gebruikt gaat het als vanzelf en het geeft regelmatig respons van andere genealogie onderzoekers. Kortom een ware aanvulling om snel en correct een beeld te krijgen van uw eigen genealogie.

Foto van de auteur  Jan Prenger is auteur van Stamboom Prenger

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!