genealogieonline

Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 86 - 90 van 90

Aanbeveling? Zeer zeker! Wat een top site!

Foto van de auteur  Ben van Os is auteur van onder andere Genealogie Van OsSinds enige jaren is onze stamboom J. Wensink gepubliceerd bij Genealogie Online; een website die uitstekend is ontwikkeld en een actief, efficiënt "cross reference" systeem heeft. Genealogie Online is gebruiksvriendelijk en, voor diegenen die nog zoeken naar een aangename publicatie, kan ik de site met vertrouwen aanbevelen.

Foto van de auteur  Jaap Wensink is auteur van onder andere Stamboom WensinkHierbij kan ik Genealogie Inline van harte aanbevelen voor diegenen die beginner of gevorderde zijn op het gebied van genealogisch onderzoek. Zelf was ik al jarenlang bezig met familie onderzoek en bracht veel tijd door in archieven in heel Nederland, omdat een groot deel uit Groningen komt moest ik ook vaak reizen naar deze locaties. Door Genealogie Online heb ik veel meer tijd kunnen besteden door het raadplegen van gegevens van anderen en deze te vergelijken met mijn eigen bestanden, iets wat Genealogie Online u zelf ook automatisch biedt, zodra u een bestand hebt gestuurd naar Genealogie Online. Genealogie is al een lange tijd een hobby en het geeft veel plezier te zoeken naar familie relaties en kennis te nemen van de historie, in mijn geval ben ik tot 1560 gekomen. Het systeem Genealogie Online is prettig in gebruik, zeker als je het vaak gebruikt gaat het als vanzelf en het geeft regelmatig respons van andere genealogie onderzoekers. Kortom een ware aanvulling om snel en correct een beeld te krijgen van uw eigen genealogie.

Foto van de auteur  Jan Prenger is auteur van Stamboom PrengerDe service is optimaal. Sinds ik ben aangemeld hebben al diverse mensen mij benaderd met aanvullingen of vragen. Het levert dus veel op. Wat ik ook leuk vind, is dat je gelijk bericht krijgt van eventuele overeenkomsten met andere onderzoekers en van nieuwe publicaties. Genealogie Online is uniek!!

Bert Hemrika is auteur van onder andere Stamboom Hemrika-HemricaHier zat ik al een tijdje op te wachten, ik had al een aantal pogingen ondernomen om met HTML allerlei webpagina's te knutselen die mijn GEDCOM bestand konden ontrafelen. Maar wat een gedoe en het resultaat was altijd weinig professioneel. Nu kan ik mij concentreren op het echte werk en het publiceren aan genealogieonline.nl overlaten. Wat een gemak en mogelijkheden. Ik kan dit iedereeen aanbevelen die met dit onderzoek bezig is.

Probeer de service vrijblijvend

Uw stamboom online

meer dan 7.500 genealogen
gingen u voor!


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!