300 Jaar van Dijk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 35:

Hendrik van Dijk en Jannetje van den Vlasakker zijn getrouwd op 2 januari 1852 in Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Wilsum is geboren op 3 maart 1857 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan van Dijk is geboren op 19 augustus 1858 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirkje Hooft is geboren op 3 december 1858 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Teunis Meeze van Zuijlen is overleden op 27 augustus 1863 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis ter Maaten en Antje Broekhuijzen zijn getrouwd op 27 mei 1870 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria ter Maaten is geboren op 30 oktober 1876 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Christina van der Valk is overleden op 11 november 1878 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Tolboom is geboren op 14 april 1881 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan van Dijk en Adriana Brouwers zijn getrouwd op 16 november 1881 in Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.