genealogieonline

300 jaar Van Dijk

Foto van Th.J.M. van Dijk

De publicatie 300 jaar Van Dijk is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 2.663 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.614 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In 1994 gestart met het onderzoek samen met mijn vader, A.J. van Dijk die in 2012 is overleden. Interesse is gewekt omdat door mijn huwelijk met M.J. van Dijk twee stammen van Dijk samen komen en wij nieuwsgierig waren of er een connectie was in het verleden. Onderzoek wordt momenteel voort gezet door mij en m'n neef W.A. van Dijk. Verder op deze pagina vindt U de Startpunten, vanuit deze startpunten kunt U beginnen te lezen, zoals gezegd twee stammen van Dijk dus twee stamvaders.

Beginnen met de stamvaders is beginnen in het verleden.

Beginnen met de kwartierdragers is beginnen in het heden.

Kwartierdrager Adrianus Johannes is mijn vader en mede onderzoeker. Kwartierdrager Jacobus is de vader van mijn echtgenote

Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Linker fadeRechter fade


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!