Stamboom Zwinderman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 41:

Jan Boeles Van Der Leest en Grietje Simmes Tilstra zijn getrouwd op 11 maart 1843 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrikus Simon Benner is geboren op 17 juni 1843 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Grietje Lolkes De Groot is overleden op 28 april 1845 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Janna Jacobs Blaak is overleden op 17 april 1852 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Herke Jans Van Der Leest is geboren op 27 maart 1854 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerben Oedzes De Vries en Jitske Zwier zijn getrouwd op 22 september 1860 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Tjerk Sjoerds Mensonides is overleden op 7 november 1860 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Van Der Heide is geboren op 20 september 1862 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geert Van Der Heide en Grietje Witteveen zijn getrouwd op 29 november 1862 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johan Hendrik Brugman en Trijntje Brugsma zijn getrouwd op 20 december 1863 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.