Stamboom Zuidgeest en Kroon » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 64:

Elysabet Davidse Durieu is geboren op 18 juli 1626 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Elisabeth Davidsen Durieu is geboren op 20 oktober 1627 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Cornelis Franse van Fernij en Cornelia Cornelis zijn getrouwd op 6 juni 1628 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

David Fransen van Fernij en Maijke Domis zijn getrouwd op 25 juni 1628 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Cornelia Cornelisse van Fernij is geboren op 2 november 1629 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Francois Fransz van Fernij en Maria Adriaens zijn getrouwd op 7 april 1630 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Fransois van Fernij is geboren op 11 september 1630 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Cornelis Franse van Fernij en Adriaentje Cornelis Bollaert zijn getrouwd op 21 oktober 1631 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Jacomijntje Davids Durieu is geboren op 27 juli 1632 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Catharina Cornelis van Fernij is geboren op 26 september 1632 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.