Stamboom Zegert Vis » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 107:

Johan Hulstein en Rieka Menzo zijn getrouwd op 22 oktober 1903 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Arentje Van De Sar is overleden op 14 februari 1904 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gijsbert Diepeveen en Geertrui Versteeg zijn getrouwd op 26 januari 1906 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aalt Van 't Slot is overleden op 23 mei 1907 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Diepeveen en Klazina van Dijk zijn getrouwd op 3 januari 1908 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit van Spanje en Anna Moerman zijn getrouwd op 1 mei 1908 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Roelofje Gijsbertje Schoonderbeek is geboren op 20 augustus 1910 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Evert Gerritsen en Sjouke Hoekema zijn getrouwd op 25 april 1912 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk Willem Luimes en Elisa Geertruida Te Kloeze zijn getrouwd op 20 november 1913 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frank Evert Jacob Versteeg en Rika van Buiten zijn getrouwd op 1 mei 1914 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.