Stamboom Van Hulst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 441 - 447 van 447:

Gerardus Hubertus Zwanenberg is overleden op 23 september 1946 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Franciscus Brands is overleden op 29 mei 1948 te Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Zwanenberg is overleden op 11 december 1948 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Martinus Zwanenberg is overleden op 11 december 1948 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Theodorus Daniel Groels is overleden op 1 februari 1949 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henrica Cornelia Antonia van Hulst is overleden op 24 augustus 1950 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henrica Cornelia Antonia van Hulst is overleden op 25 augustus 1950 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.