Stamboom van Dommelen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 440:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Vermijn (geboren in 1827), een kind van Dirk Vermijn en Cornelia van Dommelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van Doeland (geboren in 1828), een kind van Klaas van Doeland en Huibertje de Bie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Jakoba Sleeuwenhoek (geboren in 1828), een kind van Bastiaan Sleeuwenhoek en Maaike van Veldhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fransje Pater (overleden in 1828), een kind van Jan Corsen Pater en Gijsbertje Derksen van Voorthuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bruijn van der Horst (geboren in 1828), een kind van Willem van der Horst en Femmetje de Bruin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Eva Bender (geboren in 1828), een kind van Willem Bender en Krijntje van Dommelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Eva Bender (overleden in 1829), een kind van Willem Bender en Krijntje van Dommelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Baron (geboren in 1829), een kind van Leendert Baron en Jenneke van Oosterum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josina van Rijnsbergen (geboren in 1829), een kind van Joost van Rijnsbergen en Geertrui Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van der Horst (overleden in 1830), een kind van Willem van der Horst en Femmetje de Bruin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.