Stamboom Raven, Blaricum » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 37 van 37:

Cornelia Kivits is overleden op 8 januari 1912 te Made en Drimmelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Made en Drimmelen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Teunis de Boer en Martina Cornelia Rooijackers zijn getrouwd op 23 mei 1916 in Oisterwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oisterwijk » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Tempelaars en Wilhelmina Adriana de Wit zijn getrouwd op 30 augustus 1928 in Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Gerrit Knoppert en Maria Anna Paridaens zijn getrouwd op 3 oktober 1932 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Franciscus Joannes Cornelis de Rooij en Augusta Johanna Francisca Klaassen zijn getrouwd op 12 februari 1936 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Jacobus Nicolaas Mocking is overleden op 4 september 1943 te Udenhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Udenhout » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Gerrit Knoppert is overleden op 31 augustus 1950 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.