Stamboom Raven, Blaricum » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 91 - 97 van 97:

Petronella van Kaathoven is overleden op 30 november 1930 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dielis van Eeuwijk en Wilhelmina van Heel zijn getrouwd op 30 april 1931 in Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gradus van Eeuwijk is overleden op 3 maart 1933 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marianna Stephana van Heel is overleden op 10 juni 1942 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Schepers is overleden op 8 november 1945 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Eimericus van Heel is overleden op 3 september 1948 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Ooijen is overleden op 19 maart 1955 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.